Nettbutikktilbud.no
Copyright © 2018 - 2023 Nettbutikktilbud.no - Sidekart
Artikkel
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikktilbud.no
Handle på nett med kredittkort
De aller fleste bruker det vanlige bankkortet med VISA-funksjon når man handler på nettet, selv om man egentlig heller burde bruke et kredittkort uten kredittsjekk.

Hvorfor, lurer du kanskje på? Jo, alt handler om sikkerhet og dine rettigheter dersom du skulle bli svindlet eller ikke motta den varen/tjenesten du har bestilt.

Det har seg nemlig slik at det finnes en egen lov i Norge som heter kredittkjøpsloven, og den dekkes du kun av dersom du har brukt et kredittkort fremfor et vanlig bankkort.

Den sier blant annet at dersom du skulle bli utsatt for svindel, så er det banken som står ansvarlig for å erstatte de pengene som har gått tapt.

Samtidig vil det være greit å unngå at kontoen blir tappet hvis noen misbruker kortet ditt, noe som ikke vil skje ved et kredittkort GOLD fra Sparebanken vest.

Handler du på nett med et kredittkort kan du dessuten sikre deg mot eventuelle konkurser, noe som ofte skjer med reiseselskaper og lignende.

Mottar du ikke de flybillettene du skulle og lignende, så er du godt sikret hvis du betalte med kredittkort.

Du kan også spare penger
Ved å handle på nett med et kredittkort kan du samtidig se at sparesaldoen sakte men sikkert stiger. Mange kredittkort har nemlig gunstige bonusordninger, som gir deg prosentvise beløp tilbake når du handler.

Dette gjelder også på nett, så her er det bare å utnytte de bonusene man kan. Enkelte kredittkortselskaper har også avtaler med nettbutikker i forskjellige bransjer, der du kan spare opp mot 25 prosent.