Nettbutikktilbud.no
Copyright © 2018 - 2023 Nettbutikktilbud.no - Sidekart
Artikkel
Om oss
Kontakt oss
Anbefalte nettbutikker
Nettbutikktilbud.no
Hvor du får de beste etikettene for klær?
Når du gjør deg klar til å sende pjokken til barnehagen, er det et par ting du bør vurdere. For det første, vil avlevering være lett eller vanskelig? For det andre, hvordan kan noen vite hva som tilhører dem blant alle skapene?

De beste klesmerkene for barnehager gjør det enkelt for omsorgspersoner - og noen småbarn også - å raskt finne de riktige tingene, enten det er et favoritteppe, en t-skjorte, et par bukser, sko eller skifte av undertøy (potteulykker er pene mye uunngåelig). Og fordi disse varene vil gå gjennom litt slitasje, må disse klesmerkene forbli.

De beste klesetikettene fester seg sterkt for å tåle vaskemaskin og tørketrommel (eller oppvaskmaskinen, slik at du også kan merke alle disse koppene, flaskene og matboksene).

Hvert av valgene nedenfor er vanntette, men stilen de fester seg til ungenes klær er forskjellig, og du kan finne varianter av dem hos Ikastetikett.no! Her er noen raske tips når du handler etter de forskjellige typene klesmerker for barnehager:

  • Stick-on etiketter: Fjern disse fra et ark som et klistremerke og trykk dem på – du er ferdig. Hvis du noen gang har ønsket å fjerne dem, flasser de av overraskende lett. (Du kan også bruke klistremerkearket ditt på annet barnehagetilbehør.) Den andre tingen du må bestemme er om du foretrekker en skriveetikett eller en forhåndstrykt.

  • Påstrykningsetiketter: Ja, du må ta det ekstra trinnet å varme opp strykejernet og presse disse inn i stoffet. Men hvis du vil være sikker på at du har den sikreste navneetiketten, er dette veien å gå. For å fjerne dem trenger du varme og en pinsett.

Etikettprodusenter anbefaler generelt å la dem hvile i omtrent 24 timer for å stivne helt, men du kan finne at på- eller stempeletiketter krever ekstra tørketid. Ta en titt på lenken, der vil du finne alt du behøver for det vi snakker om her!
Hvor du får de beste etikettene for klær?